Heb ik het goed geregeld voor mijn nabestaanden?

Wat krijgen mijn nabestaanden en wat kan ik aanvullend regelen?

Lig jij wel eens wakker van de vraag of jij de zaken goed geregeld hebt voor je nabestaanden? Kan jouw partner (en kinderen) financieel rond komen, mocht jij onverhoopt overlijden? Kijk dan eerst eens op https://www.mijnpensioenoverzicht.nl/. Daar vind je informatie over de hoogte van het partnerpensioen of nabestaandenpensioen voor je partner en het wezenpensioen voor je kinderen. Daarnaast heeft je partner mogelijk nog recht op een ANW uitkering van de overheid als er kinderen zijn. En mogelijk heeft je werkgever met een ANW-hiaatverzekering nog voor een aanvullende uitkering voor je nabestaanden gezorgd. Of heb je dat zelf geregeld via je werkgever.

Samen met het eigen inkomen van je partner vormen bovenstaande uitkeringen de totale inkomsten van je partner na jouw overlijden. Dat totale bruto inkomen per jaar moet je dan nog omrekenen naar een maandelijks netto inkomen. Aan de hand van het maandelijks netto inkomen kun je een inschatting maken of dat voldoende is. Als dat niet zo is, kun je voor extra inkomsten voor je partner zorgen. Bijvoorbeeld door een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten.

Vind je het lastig om een goed beeld te krijgen van de maandelijkse netto inkomsten van je partner na jouw overlijden, dan help ik je graag om dat inzicht te verkrijgen. Ik zet voor je op een rij waar je partner recht op heeft en hoeveel dat dan maandelijks aan netto inkomen oplevert. Samen met jou en je partner bespreek ik of je partner dan voldoende financiƫle middelen heeft om van rond te komen. Mocht dat niet zo zijn, dan kijken we welke mogelijkheden er zijn om het inkomen na overlijden aan te vullen.

Tarief

Voor 99 euro maak ik een overzicht van de maandelijkse inkomsten van je partner in het geval jij komt te overlijden. Dat overzicht bespreek ik met jullie. Wil je daarna weten welke mogelijkheden er zijn om de maandelijkse inkomsten van je partner na jouw overlijden aan te vullen, dan kan ik dat voor jou op een rij zetten. Vooraf spreek ik met jou af wat het tarief voor deze werkzaamheden is.

Contact

Wil je dat ik contact met je opneem, vul dan in onderstaand formulier je naam, e-mailadres en eventueel je telefoonnummer in. Als je wilt kun je onderaan nog een vraag of toelichting toevoegen. Druk daarna op de verzendknop. Of bel me op het nummer dat onderaan de webpagina staat.