Hulp bij belastingaangifte: inkomen, erven & schenken

Belastingaangiften

Vind jij het lastig om je belastingaangifte zelf in te vullen of te controleren? Weet je niet zeker wat op jouw situatie van toepassing is? Moet jij een aangifte voor de erfbelasting invullen en kom je daar niet uit of niet aan toe? Kortom, heb jij hulp nodig bij het invullen van de belastingaangifte?

Ik kan je helpen door de aangifte voor jou in te vullen. Of door samen met jou de aangifte door te lopen en in te vullen. Wat jij zelf het prettigste vindt.

Tarief

Mijn tarief is 55,00 euro voor de jaarlijkse particuliere aangifte. Heb je een fiscale partner en wil je samen aangifte doen, dan is mijn tarief 70,00 euro. Ben je ZZP-er of heb je een maatschap? Dan kan ik je over het algemeen ook helpen met de belastingaangifte. Ik overleg dan eerst met jou om een inschatting te maken van jouw situatie. Daarna kan ik je aangeven of ik de belastingaangifte voor je kan doen (en tegen welk tarief) of dat het verstandiger is om bijvoorbeeld een accountant of belastingadviseur in te schakelen.

Het tarief voor de aangiften voor de erfbelasting en schenkbelasting is afhankelijk van de verwachte werkzaamheden die ik daarvoor moet verrichten. Voor een aangifte waarbij de executeur testamentair een overzicht heeft gemaakt van de bezittingen van de overledene en de verdeling onder de erfgenamen reken ik 125 euro.

Contact

Wil je dat ik contact met je opneem, vul dan in onderstaand formulier je naam, e-mailadres en eventueel je telefoonnummer in. Als je wilt kun je onderaan nog een vraag of toelichting toevoegen. Druk daarna op de verzendknop. Of bel me op het nummer dat onderaan de webpagina staat.