Hulp bij de belastingaangifte

Vind jij het lastig om je belastingaangifte zelf in te vullen of te controleren? Weet je niet zeker wat op jouw situatie van toepassing is?

Ik kan je helpen door de aangifte voor jou te controleren en waar nodig aan te vullen. Of door samen met jou de aangifte door te lopen en in te vullen.

Tarief
Mijn tarief is 40 euro voor een particuliere aangifte. Ben je ZZP-er of heb je een maatschap? Dan kan ik je over het algemeen ook helpen met de belastingaangifte. Ik overleg dan eerst met jou om een inschatting te maken van jouw situatie. Daarna kan ik je aangeven of ik de belastingaangifte voor je kan doen (en tegen welk tarief) of dat het verstandiger is om bijvoorbeeld een accountant of belastingadviseur in te schakelen.

Contact
Wil je dat ik contact met je opneem, vul dan in onderstaand formulier je naam, e-mailadres en eventueel je telefoonnummer in. Als je wilt kun je onderaan nog een vraag of toelichting toevoegen. Druk daarna op de verzendknop. Of bel me op het nummer dat onderaan de webpagina staat.