Kapitaalverzekering of lijfrentepolis: zit ik goed?

Check je kapitaalverzekering of lijfrentepolis

Met een kapitaalverzekering of een lijfrentepolis bouw je vermogen op voor later. Om uit te laten keren als pensioen of om eerder met pensioen te gaan. Of wellicht om een sabbatical te financieren of een grote aankoop. Hoe dan ook, je verwacht een goed rendement op het geld dat je hebt ingelegd. Maar wordt dat ook waargemaakt door de verzekeraar? Belegt de verzekeraar jouw geld wel op een verstandige manier, met goed verwacht rendement en zonder hoog risico om geld te verliezen? En hoe zit het met de kosten die worden ingehouden, zijn die redelijk of aan de hoge kant? Wat krijgen je nabestaanden mocht jij onverhoopt overlijden en is de premie die daarvoor wordt ingehouden niet te hoog?

Dat zijn allemaal vragen die je je kunt stellen als je een kapitaalverzekering of lijfrentepolis hebt. Ik kan die vragen voor je beantwoorden en aangeven of het verstandig is om de verzekering aan te houden. En ik laat je zien welke alternatieven er zijn om vermogen voor later op te bouwen. Samen met jou kijk ik dan welke oplossing het beste bij jou past.

Tarief

De richtprijs voor het uitvoeren van een scan op jouw kapitaalverzekering of lijfrentepolis is 99 euro. Heb je een complexe verzekering of meerdere verzekeringen die je wilt laten beoordelen, dan wordt het tarief hoger.

Contact

Wil je dat ik contact met je opneem, vul dan in onderstaand formulier je naam, e-mailadres en eventueel je telefoonnummer in. Als je wilt kun je onderaan nog een vraag of toelichting toevoegen. Druk daarna op de verzendknop. Of bel me op het nummer dat onderaan de webpagina staat.Dienstverleningsdocumenten
Hieronder vind je de dienstverleningsdocumenten, waarin is vermeld welke werkzaamheden ik voor je kan uitvoeren en wat gemiddeld de kosten zijn de deze werkzaamheden. Deze documenten zijn voorgeschreven door de Autoriteit Financiƫle Markten om mijn dienstverlening met andere aanbieders te kunnen vergelijken.

dienstverleningsdocument vermogen / pensioen particulier

dienstverleningsdocument afdekken risico’s