Over mij

Ik ben Geert Jan de Haan en ik wil je graag laten zien wat er mogelijk is op het gebied van pensioen en vermogensopbouw in de wondere financiële wereld. Waarom? Omdat ik goed thuis ben in deze wereld en ik het leuk vind om je inzicht te geven in je financiële situatie. En ik vind het leuk om een oplossing te bedenken om jouw financiële situatie te verbeteren of je droom te realiseren.

Pensioenkennis heb ik opgebouwd tijdens mijn studie tot actuaris, maar vooral in de praktijk opgedaan, gedurende de 13 jaar dat ik gewerkt heb voor pensioenadviesbureau Heijnis & Koelman en later Hewitt. Daarna heb ik ruim acht jaar gewerkt als zelfstandig actuaris in de pensioen- en verzekeringsbranche.

Het afgelopen jaar heb ik me verdiept in vermogensopbouw en heb ik de diploma’s Adviseur Vermogen en Adviseur Pensioen behaald. Ik ben in het bezit van een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) om te mogen adviseren en bemiddelen met betrekking tot pensioen en vermogen en met betrekking tot arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en werkloosheidsverzekeringen in combinatie met advies over pensioen of vermogen. Ik sta bij de AFM geregistreerd onder nummer 12046192.