Hoogte opgebouwd pensioen

Opgebouwd pensioen

Je bouwt pensioen op in de pensioenregeling van je huidige werkgever en hebt wellicht nog pensioenrechten in de pensioenregeling van je vorige werkgever(s). Op mijnpensioenoverzicht.nl zie je de hoogte van je opgebouwde pensioen en hoeveel pensioen je straks hebt opgebouwd als je met pensioen gaat. Jouw AOW-uitkering staat er ook bij. Verder zie daar ook het pensioen dat je nabestaanden ontvangen mocht jij onverhoopt overlijden. Is je pensioen op jouw pensioendatum naar jouw idee voldoende hoog? Prima, dan hoef je je daar op dit moment geen zorgen over te maken.

Weet je niet of je pensioen voldoende is om straks van te kunnen leven of weet je niet zeker of je je pensioenoverzicht goed interpreteert? Ik help je graag om daar beter inzicht in te krijgen.

Extra pensioen opbouwen

Heb je op je pensioendatum graag wat meer geld om van te leven? Of wil je eerder stoppen met werken? Extra pensioen opbouwen kan op verschillende manieren. Zoals sparen, beleggen, vermogen opbouwen in je huis, een lijfrenteverzekering afsluiten of pensioenbeleggen. Ik leg je er meer over uit op deze pagina.

Hoogte netto pensioen

Ben je benieuwd hoeveel pensioen je krijgt als je op een bepaalde leeftijd met pensioen gaat? De meeste pensioenfondsen hebben online een planner waar je berekeningen mee kunt maken om inzicht te krijgen in de hoogte van je opgebouwde pensioen bij bepaalde pensioenleeftijden. Kom je daar niet uit of heb je vragen die niet met de planner van jouw pensioenfonds zijn te beantwoorden? Neem dan gerust contact met mij op.

Tarief

Het tarief voor mijn werkzaamheden is erg afhankelijk van jouw (pensioen)situatie. Richtprijs voor een volledig pensioenanalyse met een overzicht van de mogelijkheden om je pensioensituatie te verbeteren is 275 euro. Zijn er bijzonderheden in jouw pensioensituatie, dan kan het tarief hoger uitvallen.

Contact

Wil je dat ik contact met je opneem, vul dan in onderstaand formulier je naam, e-mailadres en eventueel je telefoonnummer in. Als je wilt kun je onderaan nog een vraag of toelichting toevoegen. Druk daarna op de verzendknop. Of bel me op het nummer dat onderaan de webpagina staat.