Pensioen opgebouwd bij één of meerdere werkgevers

Je bouwt pensioen op in de pensioenregeling van je huidige werkgever en hebt wellicht nog pensioenrechten in de pensioenregeling van je vorige werkgever(s). Op mijnpensioenoverzicht.nl kun je zien hoeveel pensioen je al hebt opgebouwd en hoeveel pensioen je straks hebt opgebouwd als je met pensioen gaat. Jouw AOW-uitkering staat er ook bij. Verder zie daar ook het pensioen dat je nabestaanden ontvangen mocht jij onverhoopt overlijden. Is je pensioen op jouw pensioendatum naar jouw idee voldoende hoog? Prima, dan hoef je je daar op dit moment geen zorgen over te maken.

Weet je niet of je pensioen voldoende is om straks van te kunnen leven of weet je niet zeker of je je pensioenoverzicht goed interpreteert?  Ik help je graag om daar beter inzicht in te krijgen.

Heb je op je pensioendatum graag wat meer geld om van te leven? Ga dan eerst na hoeveel geld je nu maandelijks kunt missen om vermogen op te bouwen voor je pensioen. Vermogen opbouwen voor je pensioen kan op verschillende manieren. Zoals sparen, beleggen, vermogen opbouwen in je huis, een lijfrenteverzekering afsluiten of pensioenbeleggen. Wil je graag advies hierover, neem dan contact met mij op voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek. In dat gesprek inventariseer ik jouw vragen en wensen en maak ik daarna een voorstel waarin ik aangeef hoe ik je kan helpen met het opbouwen van vermogen.

Ben je benieuwd hoeveel pensioen je krijgt als je op een bepaalde leeftijd met pensioen gaat? De meeste pensioenfondsen hebben online een planner waar je berekeningen mee kunt maken om inzicht te krijgen in de hoogte van je pensioen bij bepaalde pensioenleeftijden. Kom je daar niet uit of heb je vragen die niet met de planner van jouw pensioenfonds zijn te beantwoorden? Neem dan gerust contact met mij op.

Tarief
Het tarief voor mijn werkzaamheden is erg afhankelijk van jouw (pensioen)situatie. Voor je huidige pensioensituatie kan ik een pensioenscan uitvoeren, waarmee je inzicht krijgt in de maandelijkse netto inkomsten vanaf je pensioendatum. Voor een pensioenscan betaal je 99 euro. Voor overige werkzaamheden spreek ik vooraf een tarief met jou af. Richtprijs voor een volledig pensioenadvies (inclusief pensioenscan) is 250 euro. Zijn er bijzonderheden in jouw pensioensituatie, dan kan het tarief hoger uitvallen.

Contact
Wil je dat ik contact met je opneem, vul dan in onderstaand formulier je naam, e-mailadres en eventueel je telefoonnummer in. Als je wilt kun je onderaan nog een vraag of toelichting toevoegen. Druk daarna op de verzendknop. Of bel me op het nummer dat onderaan de webpagina staat.Dienstverleningsdocumenten
Hieronder vind je de dienstverleningsdocumenten, waarin is vermeld welke werkzaamheden ik voor je kan uitvoeren en wat gemiddeld de kosten zijn de deze werkzaamheden. Deze documenten zijn voorgeschreven door de Autoriteit Financiële Markten om mijn dienstverlening met andere aanbieders te kunnen vergelijken.

dienstverleningsdocument vermogen / pensioen particulier

dienstverleningsdocument afdekken risico’s