Vermogen opbouwen voor later

Vermogen opbouwen voor jouw wensen

Jij hebt ongetwijfeld ook wensen die je ergens in de toekomst wilt laten uitkomen. Een mooi huis met fijne tuin, een droomreis maken met je partner of eerder met pensioen gaan. Of zorgen voor geld voor de kinderen zodat zij zonder zorgen kunnen studeren of hun eerste huis kunnen kopen. Daarom wil jij vermogen opbouwen voor later. Maar hoe dat je dat?

Sparen levert vrijwel niets op en beleggen in aandelen vind je misschien erg risicovol. Zijn er nog andere mogelijkheden? Ja, die zijn er zeker. Denk bijvoorbeeld aan een spaarverzekering, beleggen in een combinatie van obligaties, aandelen en vastgoed of vermogen opbouwen in je eigen bedrijf. Ik neem alle mogelijkheden graag met je door en geef voor iedere mogelijkheid aan wat voor jou de voor- en nadelen zijn. Zodat je ook nog rustig kunt slapen terwijl je vermogen aan het groeien is. En jouw wensen uiteindelijk uitkomen.

Tarief

Het tarief voor een financiƫle analyse over vermogensopbouw is afhankelijk van jouw situatie en jouw wensen. Over het algemeen kom ik uit op een tarief tussen 150 euro en 250 euro. Na een eerste gesprek geef ik je aan wat ik voor mijn werkzaamheden in rekening breng.

Het eerste gesprek is altijd gratis en zonder verdere verplichtingen.

Contact

Wil je dat ik contact met je opneem, vul dan in onderstaand formulier je naam, e-mailadres en eventueel je telefoonnummer in. Als je wilt kun je onderaan nog een vraag of toelichting toevoegen. Druk daarna op de verzendknop. Of bel me op het nummer dat onderaan de webpagina staat.