Wanneer met pensioen? Inzicht met de pensioenscan

Pensioenscan

Wil jij weten wanneer je met pensioen kunt en hoe hoog je netto inkomen is vanaf je pensioendatum? Dat inzicht kan ik je geven met een pensioenscan. Dan analyseer ik je huidige pensioensituatie en bereken ik hoe hoog je maandelijkse netto pensioeninkomen naar verwachting is op de pensioendatum die jij in gedachten hebt. Ook ga ik na welke risico’s er zijn met betrekking tot je pensioen, zoals de verwachte indexatie van je pensioen, en de onzekerheid over beleggingsopbrengsten. Na de pensioenscan weet jij:

– hoe je er financieel voorstaat op je pensioendatum
– hoe de vooruitzichten zijn met betrekking tot de verwachte indexatie van je pensioen
– of je zonder zorgen van je pensioen kunt genieten
– of dat het tijd is om na te gaan of je nog wat extra’s kunt regelen voor je pensioen

Tarief

Voor de pensioenscan betaal je 99 euro. Wil je naast de pensioenscan ook weten welke mogelijkheden er zijn om je pensioensituatie te verbeteren? De richtprijs voor een inventarisatie van de mogelijkheden gericht op het verbeteren van je toekomstige pensioensituatie is 250 euro. Na inventarisatie van jouw huidige pensioensituatie maak ik een voorstel voor mijn werkzaamheden en laat ik je weten wat ik daarvoor reken.

Het eerste gesprek is altijd gratis en zonder verdere verplichtingen.

Contact

Wil je dat ik contact met je opneem, vul dan in onderstaand formulier je naam, e-mailadres en eventueel je telefoonnummer in. Als je wilt kun je onderaan nog een vraag of toelichting toevoegen. Druk daarna op de verzendknop. Of bel me op het nummer dat onderaan de webpagina staat.